Film i TV

KAZNA OD 10.000 € ZA ZADRUGARKU! Produkcija ODMAH reagovala nakon iznošenja informacija iz spoljnog svijeta, a tiču se DALILE MUJIĆ!

Dobro je poznato da je u Zadruzi iznošenje informacija iz spoljnog svijeta, naročito neistinitih, strogo kažnjivo, a ovoga puta na udaru je bila učesnica Martina Mitrović.

Dalila Dragojević - Screenshot

Naime, na snimku koji se pojavio na mrežama čuje se Ivana Šopić koja jasno stavlja do znanja Martini da je prekršila veoma strogo pravilo u rijalitiju i iznijela nešto što nije trebalo i to o Dalili Dragojević, naglasivši pritom da je informacija lažna.

U nastavku snimka se može čuti da je u pitanju kazna od 10.000 eura što je otkrila Dalila Dragojević, a Ivana Šopić je potvrdila.

– Našla je pogrešnu crkvu u kojoj će se moliti. Zakači se na mene i opstanak je zagarantovan. Ona je ušla sa nekim informacijama da ja nešto radim. Tako da eto, bavim se magijama. Ona je moj fan – rekla je Dalila.

– Ja se nisam bavila njom, ja se bavim Tiktokom, ona se pojavljuje non-stop tamo. Došla si ovdje da ostaviš muža – rekla je Dalila.

– Ja se ne kajem za to što sam rekla – rekla je Martina, piše Kurir.rs.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh