Film i TV

NAKON HAOSA FILIPA I MENSURA – ON JE IZBAČEN NAPOLJE: Oglasila se produkcija, obezbjeđenje ga izvelo iz Bijele kuće

Sinoć, tokom noći nominacija, zadrugari su birali između Mensura Ajdarpašića i Ane Jovanović, ko će od njih dvoje biti nominovan za izbacivanje.

Zadruga - Screenshot

Tada je došlo do žestokog sukoba između Mensura i Filipa Cara, kada je zahvaljujući obezbjeđenju spriječena tuča, piše Novi.

Tokom neviđenog haosa, Filip je bio razulearen, jer ga je Mensur provocirao, te je javno prijetio da će da udari Ajdarpašića čim bude imao priliku.

Miki Đuričić i Lazar Čolić Zola bili su tu prvi koji su pritrčali da zaustave Cara, pored obezbjeđenja, a voditelj je zamjerio Mensuru što je provocirao Cara, te mu rekao da se stvari u rijalitiju rješavaju verbalno, a ne fizički.

U jednom trenutku, Car je bio sa jedne strane stola, dok je Mensur bio sa druge, kada se začula motorola i član produkcije je rekao obezbjeđenju da izvedu Mensura napolje:

– Što mene napolje? Milice, dođi – rekao je, a potom izašao ispred, uz urlike Filipa Cara.

– Svađa se nastavila i ispred, tako što je Filip urlao preko prozora i vrata, a Mensur odgovarao dok je stajao sa obezbjeđenjem ispred kuće.

Produkcija je ovime odlučila da smiri strasti u kući kako ne bi došlo do okršaja, tako što će zadrugare razdvojiti.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh