Film i TV

MOMENTALNO IZBAČEN IZ BIJELE KUĆE: Učesnik vrijeđao voditelja Milana, uslijedio haos koji niko nije očekivao

Naime, Stefan Mihić je u bijesu opsovao, što je Milana Miloševića razbjesnilo, pa ga je izbacio iz Bijele kuće i kaznio mjesečnim honorarom.

Milan Milošević - Screenshot

– Kome si to rekao? upitao je Milan.

– Svima zajedno – odgovorio je Mihić.

– Ajde izađi napolje – rekao mu je voditelj.

– Ne vama, ne vama – pravdao se Mihić.

– Ovog sekunda izađi iz kuće. Mjesečni honorar za Stefana Mihića. To možeš svojoj kući da govoriš, a ne meni – odbrusio mu je Milošević, prenosi Novi.

– Mensuru sam rekao “možeš mi popušiti ku*ac”, kad sam ja to tebi Milane rekao? – pokušao je zadrugar da se izvuče, ali voditelj nije popustio. Evo kako je to izgledalo:

@goran.zadruga♬ Originalton – Goran


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh