Film i TV

TAJNI SNIMAK FILIPA CARA KOJI JE NASTAO JUČE: Van Zadruge je i dešava se nešto baš OPASNO!

Juče je održano ročište, a šta se desilo u sudnici još uvijek nije poznato.

Filip Car - Screenshot

Filip Car juče ujutru je napustio rijaliti, jer je imao zakazano suđenje. Kako je i sam pričao sa ostalim zadrugarima, Filip je na ročište išao po tužbi bivšeg zadrugara Ademira Peleša, sa kojim se sukobio na početku pete sezone Zadruge, piše Espreso.

Tom prilikom, Car je nasrnuo na Peleta, udario ga pesnicom u bradu, a prema riječima Ademira Peleša, tada mu je polomio vilicu, zbog čega je Pele podnio krivičnu prijavu.

Juče je održano ročište, a šta se desilo u sudnici još uvijek nije poznato. Sada se Filip vratio u Bijelu kuću, i uputio se pravo u spavaću sobu kako bi spavao.

Sa druge strane Ademir se nakon suđenja uputio ka kafiću. Sudeći po snimku u toku je renoviranje, a zbog toga svi slute da su male šanse da se on nađe ponovo u Bjieloj kući imajući u vidu da vrijedno radi na otvaranju lokala.

Šta je Filip radio pogledajte u videu ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh