Film i TV

MILJANA KULIĆ ULAZI U ZADRUGU SA DEČKOM – POTVRĐENO! Poznat i datum, tek će sada biti haos

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija “Zadruga 5” nakon što je bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu napala štiklom.

Miljana Kulić - Screenshot/YouTube

Međutim, Miksi se nakon neslavnog izlaska iz Imaginarijuma i ljubavnog brodoloma vratila u Niš, ali se nije prepustila očajanju, te je ljubavnu sreću našla pored Nenada Macanovića.

Iako su mediji pričali da je par raskinuo, Kulićeva je to demantovala i prema njenim riječima, njih dvoje uživaju u ljubavi.

Nerazdvojni su, o čemu svjedoči i činjenica da će Miljana zajedno sa dečkom ući u petu sezonu Zadruge već sljedeće nedjelje, piše “Informer“.

Miljana je u razgovoru za pomenuti portal otkrila da je u fazi posljednjih priprema pred ulazak i da je uskoro možemo očekivati na malim ekranima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh