Film i TV

FILIP CAR SE VRATIO U ZADRUGU: Evo šta je prvo uradio čim je ušao u Bijelu kuću

Filip Car rano jutros je napustio rijaliti, jer je imao zakazano suđenje.

Filip Car - Screenshot

Kako je i sam pričao sa ostalim zadrugarima, Filip je na ročište išao po tužbi bivšeg zadrugara Ademira Peleša, sa kojim se sukobio na početku pete sezone Zadruge, prenosi Novi.

Tom prilikom, Car je nasrnuo na Peleta, udario ga pesnicom u bradu, a prema riječima Ademira Peleša, tada mu je polomio vilicu, zbog čega je Pele podnio krivičnu prijavu.

Danas je održano ročište, a šta se desilo u sudnici još uvijek nije poznato. Sada se Filip vratio u Bijelu kuću, i uputio se pravo u spavaću sobu kako bi odspavao.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh