Film i TV

SLIJEDE DRASTIČNE PROMJENE: Oglasila se produkcija, a novi zahtjev uticat će na mnoge LJUBAVNE PAROVE!

Da li su zadrugari spremni?

Finalna sezona “Zadruge 5”, ostat će upamćena kao najupečatljivija po mnogo čemu. Od ljubavnih brodoloma, koji su rezultirali javnim prevarama, do razvoda. Sve je to ono što je obilježilo posljednju sezonu, piše Novi.

Međutim, kako to uvijek biva kada je najgledaniji rijaliti format u pitanju, iznenađenjima nema kraja, te smo iznova i iznova svjedoci novih šokantnih dešavanja.

Upravo je u Bijelu kuću stiglo novo pismo Velikog šefa. Nenad Aleksić Ša je okupio zadrugare i krenuo da čita pismo:

– Pakleni i Velikičanstveni, u jednoj činiji se nalaze imena paklenih, a u drugoj veličanstvenih. Vođa će sada izvlačiti imena zadugara i napraviće se parovi. Poenta je da Veličanstveni preobraze paklene, dva sata se ne smete razdvajati – glasilo je pismo..

Nakon toga je Ša izvlačio imena:

Ana S – Milica, Mensur – Mihić, Osmakčić – Nevena, Dalila – MC Aleks, Irma – Lepi Mića, Zola- Ša, Car – Rešić, Monika – Tara, Mateja – Sale Luks, Ana J. – Anđelo, Marijana – Miki, Krle – Đole Kralj, Anđela – Viki, Đedović – Aleks Nikolić, Deniz – Karić, Sandi – Dino, Matora – Janjuš, Sanja – Gruja, Dejan – Mima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh