Film i TV

SLOBINA ŽENA PROVOCIRA KIJU! Na dan vjenčanja osvanula poruka namijenjena Kockarovoj?

Novopečena supruga popularnog pjevača objavila je poruku upućenu Kiji!

Kija Kockar - Screenshot

Jelena Đuričanin nedavno je postala supruga Slobodana Radanovića, a kako su mediji prenijeli, njegova bivša, Kija Kockar preplakala je tokom vjenčanja.

A da sve bude gore, Jelena je obkavila nešto za šta su svi ubijeđeni da je posvećeno Kiji. Jelena je, naime, objavila stihove pjesme u kojoj jedan dio teksta govori o bivšoj ženi: “Kažu da se druga žena ceo život voli”.

Dok su se mladenci vozili kolima ka manastiru na Zlataru, gdje su izgovorili sudbonosno “da”, u vozilu se glasno čula pjesma “Druga žena”, koju izvodi pjevačica Marina Živković. Jelena je u prvom storiju okačila snimak koji su pratili stihovi “Kažu da se druga žena ceo život voli”.

– Da se prisjetimo kako smo krenuli na vjenčanje – napisala je ona, a na jednom od snimaka vidjelo se i kako se mlada veselila i pjevala ” Javi mi se kad poželiš drugi put da se ženiš- dok je sjedila pored Slobe na mjestu suvozača.

“Kakav šah-mat Kiji”, “Direktna prozivka Kiji Kockar”, “Novi rat, Jelena i Kija”, “Idemo, Jelena, na potezu je Kija”, “Ko bi rekao da će Jelena da potkači Kiju”, “Plačem od smijeha”, neki su od komentara.

Podsjetimo, Radanović je 2018. godine javno prevario svoju tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani u prvoj sezoni Zadruge.

On se nakon izlaska iz rijalitija razveo od Kije, ali je i raskinuo s Lunom, a nedugo potom uplovio je u vezu s Jelenom, prenosi Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh