Film i TV

NIKAD ŽEŠĆA SVAĐA MILIJA I ŠERIFOVIĆKE! Pjevačica ga izvrijeđala, pa napustila emisiju: Sram te bilo, budalo!

Rasprave i neslaganje među članova žirija u Zvezdama Granda neizbježna su.

Marija Šerifović - Instagram

Marija Šerifović je pobjesnila jer ju je Aleksandar Milić Mili prekidao prilikom izlaganja, uslijedio je novi sukob zbog kojeg je Marija na nekoliko minuta napustila studio i emisiju.

– Napredovao je od nule do šestice, dečko razvaljuje – poručio je Milić.

– Kad su se dijelili kandidati na Milija i Snežu tako se desilo i ja ne znam kako ste ih razvrstavali. Narodnjaci treba da idu kod Sneže a kod tebe zabavnjaci- rekao je Popović, sa čim se Mili nije složio.

– Ja sam prošle godine sam spremio 220 kandidata od kojih je njih troje bilo u finalu- dodao je Aleksandar.

– I opet si izgubio! – dobacila mu je Marija.

– Izgubio sam od tebe, jer si ti lobirala na fejsbuku za koga da se glasa – uzvratio je Mili, dok ga je Marija bijesno gledala sa prekrštenim rukama.

– Mame ti? Da li si ti normalan čovjek? – šokirano ga je pitala Marija, dok su Ceca i Viki to shvatile kao ružan napad na njihovu koleginicu.

– Neću da dečko bude zvijezda kafanskih trilera – rekao je Mili što su neki shvatili kao uvredu za mnoge pjevače.

– Sram te bilo bre budalo jedna! – vikala je Marija na njega.

Šerifovićevoj je bilo muka od cijele situacije ne je napustila scenu na nekoliko minuta da bi se kasnije vratila sa letvom u ruci, nemo prijeteći Miliju i Saši, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh