Film i TV

RASKID DALILE I FILIPA – DRAGOJEVIĆKA NA IVICI SUZA: Haos ispred Bijele kuće, Car urla iz sveg glasa

Dalila i Car - Screenshot

Nakon završenog intervjua sa novinarom i voditeljem Darkom Tanasijević, Dalila Dragojević i Filip Car su započeli raspravu o svojim problemima u vezi, piše Novi.

Ja mislim da ja i ti nikada nismo pričali normalno, sem kada se desi problem, ali to je svađa, to nije razgovor.- Nema više ja sam upravu, ti si upravu, to je tvoja potreba. Je li to jače od tebe – rekao je Car.

Ne, tvoj naveći problem je što ti misliš da ću se ja pomiriti sa njim – rekla je Dalila.

Ne, ja znam da ti njega mrziš i on tebe još više – rekao joj je Car.

Ne, ja njega ne mrzim – šokirala ga je Dalila.

A je li, a koji problem ja imam onda, šta sam to pogrešno uradio – pitao je Car.

Sinoć si pojeo palačinku, Marijana pravila, a ja ti rekla da to nećemo jesti. Još mi tražiš cedevitu kao… Ja više ne mogu, ti roviš po garderoberu, pitaš za bluzu – rekla je Dalila.

Dobro, tako su mi rekli. A šta ti tačno ne možeš? – pitao je Car.

Ne mogu tvoje nabijanje šerpe, tvoje psovanje, pričanje po kući, kao donesi mi tanjire kao tako drčno – rekla je Dalila.

Onaj dan kada si me ostavila pokazala si da si posle pet sati ušla u konverzaciju sa Dejanom. Suludo mi je više da slušam neke sitne i banalne zamjerke, vrijeđa mi to inteligenciju. Ti bi vrlo bila sretna da ja ustanem u pet popodne i ujutru legnem sa tobom normalno. Tebi treba robom, da ja ne smijem da pitam nekoga kakva mi je frizura – pričao je Car.

Ti samo tražiš svaku situaciju da se riješiš mene – rekla mu je Dalila.

Ne, ja kada nešto hoću niko me ne može spriječiti. Da li možda ručak nije bio dobar… Ja dolazim sa nogometa da tebi spremim gulaš. Da li si mi ikada skuvala čaj? – pitao je Car.

Eto kakav si ti, ništa ti nisam dala, samo po*ni organ – bila je drčna Dalila.

Hajde da pričamo normalno, hoćeš da pređemo preko ovoga, koja je sljedeća greška – pitao je Car.

Ne, ja sam trebala sve naše uspomene da uništim i dođem ovdje – rekla mu je Dalila.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh