Film i TV

ZAUVIJEK JE IZBAČENA IZ RIJALITIJA! Ogromna razlika u procentima – zadrugari je ispratili uz PJESMU!

Nijednoj nisu duplirani glasovi!

Zadruga - Screenshot

Nedjelja noć je rezervisana za izbacivanje iz “Zadruge”. U duelu su se ove nedjelje našle Tanja Jovićević i Monika Jovanovska, piše Srbija danas.

Pred zadrugarkama je bila zanimljiva igrica koju je osmislio Veliki šef, a pobjednici je trebalo da budu duplirani glasovi publike. Njih dvije su morale da nogama isprave flaše koje su bile na podu, a koja prva stigne do tastera na stolu, ona bi odnijela pobjedu u igrici.

Međutim, zadrugarke nisu uspjele da odrade zadatak do kraja, te nijednoj od njih dvije nisu duplirani glasovi.

Darko je zadrugarima saopštio rezultate glasanja. Monika je osvojila 97 odsto glasova publike, dok je Tanja osvojila 3 odsto. Pjevačica je morala da napusti imanje, a zadrugari su prišli da se pozdrave sa njom. Zadrugari su ispratili Tanju i otpjevali joj stihove pjesme “Nađi me”.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh