Film i TV

IZAZIVA JOJ KRVARENJE! Dalila ima problem sa ZDRALJVEM! Opada joj kosa, a sad ima ogromne BOLOVE!

Drama koje se u rijalitiju “Zadruga” odvija između Dalile Dragojević, njenog supruga Dejana i ljubavnika Filipa Cara ne prestaje.

Dalila Dragojević - Screenshot

I dok mnogi raspravljaju o tome u kakvom su psihičkom stanju akteri ove drame i koliko će sve ovo uticati na njih i njihovo mentalno zdravlje, zadrugari izgleda ne vode računa ni o tome, ali ni o svojoj reputaciji.

Dragojevićka je usred ove drame imala mnoge zdravstvene probleme, kosa joj opada, a ima problem i sa hemoroidima. Da li je sve ovo posljedica stresa kome je sebe svakodnevno izložila nije poznato.

U razgovoru sa Jovanom Tomašević Matorom požalila se na hemoroide, a u jednom momentu je prokomentarisala da joj je neko od zadrugara ovo prenio, što je naravno nemoguće.

– Izašli su mi šuljevi od tvrde stolice, znaš koliko me boli, ne mogu da hodam – požalila se Matoroj.

– Moraš to što prije da liječiš dok ne počne da krvari. Prošle godine je Karić imao šuljeve, nije mogao ni da sjedi, ni da hoda, morao je kod ljekara – savetovala je Matora.

– Mnogo me boli – rekla je Dalila.

– Vjerovatno mi je neko prenio. Samo mi je još to trebalo – rekla je Dragojevićka.

– Ne može to da se prenese – rekla je Matora, piše kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh