Film i TV

Romantične fotke Andrije Miloševića i njegove djevojke, prvi put pokazali njen trudnički stomak

Glumac Andrija Milošević podijelio romantične fotografije s djevojkom Aleksandrom Tomić, na kojima su prvi put pokazali njen trudnički stomak.

Andrija i djevojka - Instagram

Par će uskoro dobiti prvo dijete, a vijesti o trudnoći javnosti su potvrdili u oktobru.

“Ja je izvedem na ručak, a ona se želi ljubiti”, našalio se Andrija u opisu fotografija.

Aleksandra nedavno je otkrila je da se tokom trudnoće susrela sa zdravstvenim problemom zbog kojeg mora voditi više računa o ishrani.
“Moram da vodim računa o kalorijama. Tokom trudnoće sam dobila trudnički dijabetes koji je, nadam se, privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o toga da pravim bauk. Ipak, mora se voditi računa o unosu ugljikohidrata, trebam malo smanjiti. Moram voditi računa o tome kako bih se dobro osjećala. Ja sam mala žena i kada ne bih vodila računa o ishrani, vjerovatno bi bilo dodatno teško. Drugo, poslie porođaja moram odmah da se vratim u pozorište”, kazala je tada. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh