Film i TV

SUZE I MUK! U ZORU NAPUSTIO ZADRUGU – Publika ga je IZNEVJERILA!

“Jedan od vas dvojice ima 61%, a drugi ima 39% glasova.”

Došlo je vreme za konačnu odluku. Darko Tanasijević otišao je po nominovane zadrugare, Anđela Rankovića i Frana Pujasa, kako bi započeli igricu koja ih čeka.

Voditelj je objasnio na koji način će se takmičiti i šta ih čeka u ovoj borbi za dupliranje glasova.Ovu kocku bacate, ko ima manji broj, taj seče ovaj kanap. Kome prvom ispadne lutkica u ovu tekućinu on je izgubio i drugom dupliramo glasove – rekao je Darko.

Anđelo Ranković pobedio je u ovom nadmetanju, te su mu se duplirali glasovi publike.Jedan od vas dvojice ima 61%, a drugi ima 39% glasova. Šta vi mislite zadrugari? – rekao je Darko,prenosi

– Zadrugu zauvek napušta Fran Pujas! – sapštio je Darko.Dejan Dragojević ispratio je svog prijatelja u suzama, a ni drugi nisu bili drugačijeg raspoloženja, te su se jevna oprostili od Frana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh