Film i TV

BILA JE U TANDEMU SA BOJANOM RISTIVOJEVIĆ, SVI SMO VOLJELI ‘PAROVE’ ZBOG NJE, A ONDA JE NESTALA SA TELEVIZIJE, EVO ČIME SE BAVI DANAS

Ivana Savić bila je voditeljka rijaliti šoua “Parovi” i po tome je mnogi pamte. Ona je ovaj program vodila sa Bojanom Ristivojević 2015. godine, a Ivana je mnogima bila omiljena rijaliti voditeljka.

Ivana Savić - Screenshot

Nakon završene treće sezone rijalitija Ivana je rešila da se povuče iz medija. Zaposlila se kao stjuardesa i nekoliko godina živjela je van Srbije, piše Puls.

Savićeva se nedavno vratila u Srbiju i počela da vodi emisiju “100 minuta” na televiziji “Hepi”.

Njen povratak na male ekrane mnoge je obradovao, a nije bilo lako prepoznati je budući da sada ima dužu kosu. Inače, Ivana je u međuvremenu postala majka, te je privatno potpuno posvećena kćerki Dunji i suprugu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh