Film i TV

OGLASILA SE PRODUKCIJA NAKON PAKLENE NOĆI U ZADRUZI! Veliki šef presjekao i donio konačnu odluku, zadrugari pomno slušali saopštenje! (VIDEO)

Proteklu noć obeležilaje noć haos, jer su se Dalila Dragojević i Filip Car celu noć do jutra svađali, ali i Tara Simov i Nenad Aleksić Ša koji su ujutru nastavili sukob.

Veliki šef je odlučio da smiri strasti u Beloj kući, pa je poslao pismo u duhu Nedelje ljubavi koja je počela.

Nakon što ih je obavestio da danas zvanično počinje Nedelja ljubavi u “Zadruzi”, Veliki šef poslao je dalje instrukcije. Lepi Mića je krenuo da čita pismo kada su se zadrugari okupili oko crnog stola.

– Dragi zadrugari treba da čujete ko su parovi koji će se boriti za titulu najljubavnijeg para u Zadruzi: 1. Dalila i Car 2. Dejan i Aleks 3. Tara i Ša 4. Viki i Marko 5. Milica i Mesnur 6. Ana i Anđelo 7. Mima i Gruja 8. Nevena i Zola 9. MC Alesks i Matora 10. Anđela i Mateja. – pisalo je u pismu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta u video prilogu:

informer


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh