Film i TV

Jelena Karleuša TVRDI DA JE IMALA SAMO JEDNU ESTETSKU OPERACIJU, A SADA JE ISPLIVAO SNIMAK: Ovdje je čak MALOLJETNA!

Fanovi su oduševljeni njenim tadašnjim izgledom.

Jelena Karleuša - Lepaisrećna

Jelena Karleuša podijelila je prije izvesnog vremena na društvenoj mreži Instagram snimak na kome se vidi kako je izgledala kada je imala samo 17 godina. Ovdje možemo da vidimo da je pjevačica bila lijepa i u mladosti, baš kao i sad, piše Espreso.

Iako se mnogim pejvačicama ne dopada kako su izgledale u ranoj mladosti, pa takve slike ili snimke sebično kriju, ne možemo reći da je to slučaj i sa JK.

Poznata pjevačica je iznenadila svoj Instagram pratioce video-klipom na kojem ima samo 17 godina.

Fanovi Jelene Karleuše bili su oduševljeni njenim tadašnjim izgledom.

Objavljen snimak datira iz davne 1996. godine. Po licu se primijećuje da je Jelena tada bila tinejdžerka i da je voljela jaku šminku kojom je naglasila oči i usne.

Imala je i tamnije obrve nego sada. Mnogi su primijetili da njena starija kćerka Atina dosta liči na nju, a pjevačica je dobila brojne komplimente na račun izgleda poput:

“Prijelepa si bila tada, a i sada si”, “Koliko Atina liči na Jelenu”, “Apsolutne niko ne može da joj parira”, samo su neke od brojnih pozitivnih konstatacija na račun pjevačice.

Jelena je u jednom intervjuu rekla da je imala samo jednu operaciju gdje je povećala grudi. Usne je popunjavala hijaluronom, redovno posjećuje kozmetičare i ulaže u svoj izgled. A sada vidimo da je takva bila i u mladosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh