Film i TV

EVO ŠTA JE DOKTORICA REKLA O PONAŠANJU MAJE MARINKOVIĆ! Diskvalifikovanu zadrugarku prokomentarisala pred kamerama

Maja Marinković gostovala je u emisiji “Magazin In” kod Sanje Marinković, a među gostima našla se i doktorka Nada Macura.

Maja Marinković - Screenshot

One su otkrile da li su se nekada u ljubavi pravile gluplje nego što jesu zarad koristi, a Nada je tu priliku iskoristila da citira Frojda.

– Potpuno odsustvo stida je glupost, to je Frojd rekao – rekla je Nada Macura, na šta se nadovezala voditeljka rekavši da u tome prepoznaje upravo Maju Marinković.

– Jesam, pa da! Definitivno kada sam bila u tim ljubavnim odnosima javno pred kamerama, nisam imala osećaj da me neko gleda. Kada radim neke stvari koje nisu prijatne, slažem se. Ali to je zbog prevelike emocije u datom trenutku, nisam razmišljala kakav ću pečat ostaviti – rekla je Maja Marinković.

Informer


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh