Film i TV

SPRŽILA ME, PREGORIO SAM: Dejan priznao koliko ga Aleksandra UZBUĐUJE, prvi put poljubio nekog poslije 5 godina sa Dalilom!

Dejan Dragojević ne odvaja se od nove izabranice Aleksandre Nikolić, a o njihovoj “vreloj noći” priča cijela kuća.

Aleksandra je prva djevojka sa kojom je bio Dejan nakon što ga je ostavila Dalila Dragojević i prevarila sa Filipom Carem.

– Kakav je osjećaj nakon pet godina, ljubiti se sa drugom djevojkom? – glasilo je pitanje za Dejana.

– Osjećaj je top. U početku mi je bilo čudno, pa sam se poslije opustio. Kad sam ustao, skočio sam, pa sam sebi rekao šta si to uradio – rekao je Dejan.

– Spržila me, pregorio sam – rekao je Dejan.

Inače, nakon što su obavili pripreme za spavanje, Dejan Dragojević odlučio je da pred odlazak u izolaciju obraduje svoju dragu Aleks Nikolić, večerom koju će pamtiti.

On joj je sve vrijeme ugađao, pa je jednom prilikom odlučio da je nahrani, što je izgledalo kao u bajci, a kako će se na dalje odvijati ovaj odnos ostaje nam da ispratimo, piše Kurir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh