Film i TV

‘KAO EKSPLOZIV SAM!’ Car otvorio dušu o skandaloznom postupku prema Dalili, pa se POKAJAO ZBOG SVEGA

Nije mu lako.

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”, a voditelj Milan Milošević je naredno pitanje pročitao Filipu Caru.

Zašto nisi smeo da se pšonašaš onako prema Maji, kao prema Dalili – glasilo je pitanje.Smeo sam, ja se ponašam onako kako se osećam u momentu. Nisam baš dobro odreagovao. Nije to do njene reakcije, samo imam unutra neke reakcije, kao eksploziv. Imam nešto u glavi, samo da se raščistim…Ja od Maje očekujem svašta, a od Dalile i ne. Od Maje očekujem da kad mi kaže da će nešto ispoštovati, da neće to duplo ispoštovati – rekao je Car.

Naredno pitanje takođe je bilo za Cara.

– Zašto si Dalilu gađao flašom, realno top joj stoji ona haljina, a ti si joj samo drug – voditelj je pročitao naredno pitanje.

– Nije tu problem haljina, nego sam neke stvari druge shvatio. Ja sam ovako video šta je Dalila napravila, to su sitnice za nekoga, a posle mogu biti krupne stvari. Nisam trebao onako da se ponesem i nije mi bio potreban taj ispad. Ne osećam se dobro i može me sve izbaciti iz takta. Ako se još jednom ponove takve stvari, neću ni reagovati – rekao je Car.

– Nije bilo prostora tu ni za tebe ni za nju – rekao je Milan.

– Ona nema prostora više za greške. Ima 4 crvena kartona, ona sada kad kroči na teren, treba da blista. Rekao sam joj i ovde i u pušionici, ali to nije normalno. Dok sam ja išao negde, vratim se nazad, ona naskakuje na ljude. Ja molim minut pre tvog pitanja, ona ustane i drvlje i kamenje. Nema prostora ni za nju ni za mene. Sledeći put neću ni reagovati. Ja ako smatram da ona ne može, ja verujem u to da može, samo eto, ne znam šta se dešava u tim momentima. Krivo mi je zbog mog nastupa, ali ja se danima nakon toga loše osećam – nastavio je Car,piše Srbijadanas

Detaljnije u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh