Film i TV

DEKI DRAGOJEVIĆ NEPREPOZNATLJIV! KAMERA VEČERAS SNIMILA njegovo NOVO IZDANJE: Uporedili slike prije i poslije razvoda, RAZLIKA JE OGROMNA

Dejan Dragojević riješio je da se posveti svom izgledu otkako je drastično smršao.

Dejan Dragojević - Screenshot

Dejana je žena Dalila prevarila u rijalitiju zbog čega je doživio nekoliko nervnih slomova, a svi su primijetili da odlično izgleda poslije haosa koji je preživio tokom “Zadruge”. On je istakao nekoliko puta da je zbog nje osijedio, ali mu je agonija ipak donijela nešto dobro, a to je linija, piše Novi.

Dejan je sa cimerom Dinom Dizdarevićem otišao u radionicu i iskoristili su slobodno vrijeme da odrade još jedan trening.

– Popravio si se – rekao je Dino.

– Imam osjećaj da mi biceps samo raste – dodao je Dejan koji je pred kamerama pokazao izvajanje mišiće na rukama, piše Pink.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh