Film i TV

STIGLO PISMO VELIKOG ŠEFA – OBRATIO SE DIREKTNO NJOJ: Svi odmah potrčali da čuju

Aleksandra Nikolić, atraktivna zadrugarka, danas proslavlja rođendan na velelepnom imanju u Šimanovcima, zajedno sa svojim cimerima.

Zadruga - srbijadanas

U to ime, Veliki šef je poslao zadrugarima pismo, a Deniz Dejm, ovonedjeljni vođa, okupila je ukućane i pročitala i isto im pročitala:

Aleksandra, Veliki šef ti čestita rođendan i želi što više dana provedenih u Zadruzi! Vrijeme je da počne žurka povodom Aleksandrinog rođendana, koja će se održati u Dubiozi. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo, piše Pink.rs.

Zadrugari su već bili spremni i raspoloženi za proslavu rođendana, te su se, zajedno sa slavljenicom, uputili ka Dubiozi, gdje ih očekuje iznenađenje.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh