Film i TV

Nevjerica! Stigao poklon u Bijelu kuću – Ša otvorio i oči mu stale: Otišao da pokaže Tari, a ona ga žestoko napala

Potpuno neočekivano, Nenadu Aleksiću Ša stigao je poklon, koji nije mogao ni da zamisli.

Nenad Aleksić Sha - Screenshot

Sve je bilo lijepo zapakovano, a šok je uslijedio kada je reper ugledao plišano pače.

-Gdje je brat moj, Mateja?! Ovo ću nositi, taman mi je umjesto April. Ovo je za mene, do ja*a. Hvala pačićima! – smijao se Ša.

-Sunce ti j* – šokirao se Mateja.

Nenad Aleksić Ša otišao je da podijeli sreću sa Tarom Simov, odnosno, obraduje je poklonom koji je dobio od pačića, ali je iskrsla svađa, kada mu je Tara izljubomorisala zbog razgovora sa Marijanom Zonjić, koji se nije ni dogodio:

-Ljubavi, šta ti je? Šta si se iznervirala? Sa Marijanom nisam progovorio riječ, nemoj da me nabjeđuješ! Samo tražiš neki razlog! Sa Marijanom ni riječ nisam progovorio! Da li si normalna? – pravdao se Ša.

-Ma, radi šta hoćeš – poručila mu je Tara.

-Debil si, sredi psihu! Budaletino! Ljubomorišeš na Marijanu, blam – vikao je reper, piše Pink.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh