Film i TV

KARAMBOL U NAJAVI, IZABRANI SU POTRČCI: Svi zgranuti – ovo je direktan atak na NJU

Došlo je vrijeme da Deniz Dejm odabare svoja dva potrčka. Voditelj Milan Milošević joj je dao riječ, a ona je podigla nekoliko zadrugara – Dejana Dragojevića i Aleksandru Nikolić, Mensura Ajdarpašića i Milicu Veselinović, Taru Simov i Nenada Aleksića Ša, Filipa Cara i Dalilu Dragojević, kao i Anu Jovanović i Anđela Rankovića.

Zadruga - Screenshot

– Tara i Ša će se pobiti, svi smo se smorili od Cara i Dalile u izolaciji, neka sjednu. Neka sjednu Dejan i Aleks. Neka sjednu Milica i Anđelo. Neka sjednu Mensur i Ana, neka ustanu Mensur i Ana – govorila je Deniz.

– Nisam uopšte srećna, ne gledam ka njegovoj strani. Ne razgovaram sa njim. Nisam to očekivala, naročito ne od nje. Šta je tu je… – rekla je Ana.

– Jako zanimljiva situacija. Meni nije potrebna izolacija za nešto. Iskoristiću situaciju da se odmorim dobro i lijepo, neću je ugrožavati, neću joj se obraćati, praviti joj smetnje u nekim daljim interesima… Zna da nikad nisam pravio problem. Okej, vjerujem da je zanimljivo ovo, ali bolje da je stavila Anu i ovog momka koji je ušao… Meni te situacije ne mijanjaju ništa – rekao je Mensur.

– Deniz je uradila interesantnu stvar, treba da pričaju – dodao je Mića.

– Jako zanimljivo, vidjet ćemo do petka šta će biti. Nemam poseban komentar, šta je tu je. Nemam razloga da se iznerviram, svašta sam ovdje gledala – istakla je Milica Veselinović.

– Milica ispade pametnija ovdje. Popravi se, kad god je vidjela da sam je uhvatila da laže, odmah se ispravila, i te kako je popravila svoje ponašanje, što je on tražio od nje, a on i dalje glumi tatu – istakla je Irma.

– Ja da hoću da budem sa bilo kojom djevojkom, potrudio bih se, mogao bi da budem. Kad kažem nešto, stojim iza toga. Ja najbolje poznajem sebe. A možda se i svašta nešto desi, ja sam nekad spreman na sve i svašta. Sve zavisi u kakvom sam raspoloženju – govorio je Ajdarpašić.

Za omiljenog je Deniz odabrala Sanju, dok su mnogi očekivali da će se ona ipak odlučiti za nekog muškarca.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh