Film i TV

CAR I DALILA ZAVRŠILI U ISTOM KREVETU! Korak bliži pomirenju, Filip pokazao kako brine o Mujićevoj: NIKAD VRELIJE u izolaciji!

Filip Car se vratio u sobu za izolaciju nakon porodičnog sastanka, gde je zatekao Dalilu Dragojević kako još uvijek spava. Počeo je da je štipa za obraz budi, a kada to nije uspjelo, legao je preko nje i počeo da naskače.

Dalila i Car - Screenshot

– Hej, prepekla si se, prošlo je 6 sati, izgorećeš, čuješ. Diži se, pretvorićeš se u krevet, u dušek. Hajde, ljudino… Prepečena kokoško. Legendo… Dogovorili smo se da ja budim tebe ili ti mene! Bio je sastanak, nisi bila. Diži se da pojedeš nešto – govorio je Car, prenosi Kurir.

– Još malo – rekla je Dalila.

– 7 sati uveče je – dodao je Filip.

– Sad ću, pusti me – nastavila je Dragojevićka.

– I ja sam spavao do 5, ali ovo je već… Ako zakucaš, spavaćeš do 10. Neću moći da te budim poslije, idem da se šišam. Pretvorićeš se u francuski ležaj. Malo obraščinu van iz kreveta. Više ni nemaš obraza, osušila si se ko grana – nastavio je Car.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh