Film i TV

HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA, IZNENADA STIGLO PISMO: Zbog posljednjih dešavanja stigla odluka, “DRAGI ZADRUGARI, VRIJEME JE DA…”

Nakon što je zatvorena zalagaonica “Mletački trgovac”, Veliki šef je poslao pismo zadrugarima, koje je pročitao ovonedjeljni vođa Bane Čolak, piše Pink.rs.

Zadruga - srbijadanas

– Dragi zadrugari, vrijeme je da održite porodični sastanak sa temom međuljudski odnosi, kako biste riješili sve odnose i kako bi Zadruga mogla da funkcioniše. Trebalo bi da svi prokomentarišete dešavanja i kažete čije ponašanje utiče na loše odnose. ODmah održite sastanak – glasilo je pismo.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh