Film i TV

CAR PRIBIO DALILU UZ SEBE I POLJUBIO JE! Dragojevićka se zbog bivšeg muža isplakala kao kiša, a onda utjehu našla u Filipu!

Dalila Dragojević je imala burno jutro. Najprije je prolila more suza zbog sukoba sa bivšim mužem Dejanom pa se nakon toga osamila u ekonomskom dvorištu.

Dalila i Filip - Screenshot

Njoj je nakon toga prišao Filip Car koji ju je u jednom navratu zagrilio kako bi je umirio, piše Kurir.

Njih dvoje su se potom udubili u dugo očekivani razgovor, pa su jedno drugom rekli sve što su imali o njihovoj propaloj vezi, ali i o stvarima koje su jednom drugom zamjerili.

Međutim, nakon razgovora oni su u uglu ekonomskog dvorišta donijeli hranu živini, pa je Car iskoristio priliku i privukao Dalilu sebi i snažno je zagrilio, a u jednom momentu je djelovalo da ju je i poljubio.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh