Film i TV

OBJAVLJENA SLIKA IZ BOLNICE – EVO U KAKVOM JE STANJU MINA VRBAŠKI: Prima već 15. infuziju, BLIJEDA KAO KRPA

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški oboljela je od novog virusa i završila u bolnici, a sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podijelila je da se sada bolje osjeća, nakon što je primila nekoliko infuzija.

Mina Vrbaški - Screenshot

Minu je sačekalo prijatno iznenađenje. Naime, podrška Mensura Ajdarpašića, koja je sada i njena podrška, poslala joj je poklon u vidu cvijeća i plišanog medvjeda, što je nju oduševilo.

Hvala vam što brinete o meni dok sam u bolnici – napisala je Mina uz ovu fotografiju.

Inače, baš se danas u “Zadruzi” povela priča o tome da li Mensurova podrška podržava njegovu bivšu djevojku Milicu Veselinović, kao i Minu, o čemu je i on pričao.

Pink je stupio kontakt sa Minom, a ona je otkrila kako se sada osjeća.

Badnje veče provodim u bolnici. Sastavilo me je sve, upala pluća, korona, pad imuniteta, već treći dan sam u bolnici. Imala sam temperaturu 39.6, malaksala sam bila skroz. Strašan kašalj, ali sad mi je bolje, primam bukvalno 15. infuziju – ispričala je Mina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh