Film i TV

HAOS OKO POBJEDNIKA! Zadrugari NAPRAVILI KARAMBOL! Ko će dobiti GLAVNU NAGRADU?

Glasanje u toku!

U Beloj kući je u toku glasanje za pobednika Zadrugovizije. Nizali su se komentari zadrugara.

– Ja moram da kažem da su mene Sandra i Čorba naježili i volela bih da uradim nešto sa njima van rijalitija – rekla je Tanja.Ja glasam za Matoru, Mateju i Aleks – rekao je Bane.

– Hvala Deniz sa glasom, ja sam pop pevač, ali opaliću ja i jedan narodnjak kada budem zdrava. Ja sam jedan veliki transformer i videćete vi – rekla je Irma.

– Mateja mi je super, imaš sjajnu energiju i nadam se da ćemo ti i ja zajedno da nastupamo i glasam za vas – dodala je Irma.

– Što se mene tiče Mateja je bio najbolji – rekao je Dejan.Sanja i Deniz svaka čast, Rešić i Mateja ste bili super, ali glasam za Osmakčića – rekla je Nevena,piše Srbijadanas

– Sandra je iskidala pogotovo u drugom žanru. O ostalima svaka čast – rekla je Mateja je bio sjajan, ali glasam za Rešićku – glasao je Osmakčić.

– Ja za Đedovića glasam i onaj njegov se*si osmeh – dodala je Marijana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh