Film i TV

DALILA I DEJAN OSULI PALJBU PO ZADRUGARIMA, NE KRIJU BIJES ZBOG NJENE IZOLACIJE SA FILIPOM: Evo šta su sve rekli, gledaoci zgroženi

Dalila i Dejan Dragojević u pauzi za reklame nastavili su da ogovaraju zadrugare sa kojima su u sukobu.

Dalila Dragojević - Screenshot

-Neću da se družim sa ljudima iz koristi… Oni koriste jedni druge i zato se ližu. Ne mora niko da me pita za prodavnicu, ali neka me ne pitaju za hranu – pričala je Dalila, prenosi Novi.

-Pa takvi imaju 10 šlihtara koji će im donijeti, ali ne zato što ih vole – dodao je Dejan.

-Zato se družim sa ljudima koji se ne druže sa ljudima iz rijalitija – ubacio se Đedović.

-Bolje imati jednog iskrenog čovjeka pored sebe, nego 100 lažnih. Mi sm bili tu za Saleta Luksa da zaustavljamo, a kad je došlo do našeg sukoba zbog njegovih provokacija, e onda smo mi loši – nastavila je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh