Film i TV

OVO NIJE PRIKAZANO NA TV-u! Maja poslije izbacivanja VRIŠTALA I JECALA: Ispred kapije od obezbjeđenja tražila samo jedno

Noć u Zadruzi prošla je u dobroj zabavi i nastupima učesnika na Zadrugoviziji.

Maja Marinković - Srbijadanas.com

Ipak, dobro raspoloženje zaobišlo je Filipa Cara koji je patio zbog Maje Marinković koja je zbog nasilja nad njim diskvalifikovana u jutru na dan Zadrugovizije, prenosi Novi.

Maja je već nedjeljama unazad urnisala Filipa, kako fizički tako psihički, a produkcija je prelomila i riješila da na to stavi tačku, pa je Marinkovićeva izbačena iz Zadruge, uz obavezu da plati odštetu televiziji u visini od 50.000 eura, prenosi Pink.

U noći Zadrugovizije Filip je otkrio da se Maja nakon diskvalifikacije pokajala te da je molila produkciju i članove obezbjeđenja da je vrate unutra, što se naravno nije desilo.

Da li je Maja poslata na “hlađenje” ili će biti trajno doskvalifikovana, ostaje da vidimo u vremenu koje je pred nama.

Pogledajte kako su Sandra Rešić i Filip pričali o Majinim postupcima poslije izbacivanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh