Film i TV

JOVANA JEREMIĆ STIGLA U ZADRUGU! Voditeljka u izazovnom izdanju u programu UŽIVO: Zaprijetila da će IZREŠETATI DALILU I DEJANA!

Voditeljka jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, večeras je dio rijalitija “Zadruga 5”.

Jovana Jeremić - Screenshot

Naime, Jovana je zauzela mjesto u žiriju Novogodišnje “Zadrugovizije”. Voditelj Dragan Marinković Maca, najavio ju je kao raspuštenicu, s obzirom na to da se razvela, a onda mu je Jovana odbrusila:

– Ako me još jednom nazoveš raspuštenicom, počupaću ti jezik. Svaka žena ima pravo da se uda i da se razvede – rekla je Jovana.

Jeremićeva nije odoljela da ne najavi haos koji slijedi kada se bude oči u oči srela sa Dragojevićima.

Oni su bili u rijalitiju “Parovi” dok je Jovana vodila taj program, te je ona upućena u njihov odnos od početka. Sada je otkrila i da je bila na njihovoj svadbi, i da jedva čeka da da svoj komentar o aktuelnim dešavanjima iz Bijele kuće, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh