Film i TV

OVDJE ĆE MAJA ŽIVJETI POSLIJE DISKVALIFIKACIJE: Ovako izgleda njen stan, jedan DETALJ sve zaprepastio

Ekipa “Informera” imala je ekskluzivnu priliku da zaviri u stan kontroverzne zadrugarke Maje Marinković.

Maja Marinković - Screenshot

Samo nekoliko sati nakon što je starleta ušla u rijaliti “Zadruga” njen otac Radomir Marinković Taki ih je ugostio u njihovom domu.

S obzirom na to da je Maja mislila na duži period preseliti u Bijelu kuću, stan je bio gotovo prazan što je zaprepastilo sve. U plakarima nije bilo garderobe, u cipelarniku nije bilo cipela… Ona je u rijaliti ponijela sve svoje stvari.

Kako kaže Taki, osim što je iznijela sve iz kuće, njegova nasljednica je pokupovala još mnogo nove garderobe.

– Ovo je Majin djevojčaki stančić. On je juče bio pun džakova sa njenim stvarima. U kamion smo uspjeli da stavimo 17 džakova, a tri sam morao da vratim. Zamolit ću produkciju da ih unesu i da joj daju – kazao je Taki dok smo bili u stanu.

On nam je otrkio da je njegova kćerka mnogo para uložila u krpice koje je odnijela u rijaliti.

– Baš se istrošila mnogo, dobro ima tu mnogo i moje zasluge.

Marinković kaže da u Majin stan nikada nije kročio njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš.

– Nikada Janjuš nije dolazio ovdje, a ni Filip Car. Ja nikada ni jednog njenog dečka nisam upoznao. Ni Cara, ni Janjuša. Oni bježe od mene. Izbjegavaju me u širokom ruku, prenosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh