Film i TV

FILIP CAR GRCA U SUZAMA: Evo zbog čega je Marinkovićeva diskvalifikovana – NE MOŽE DA DOĐE SEBI

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima. Ovonedjeljni vođa Lepi Mića okupio je zadrugare za crni sto i pročitao pismo.

Filip i Maja - Screenshot

Zadrugari, ovi vas obavještavamo da je Maja diskfalifikovana ui da će po ugovoru televizija Pink od nje potražiti 50.000 eura. Danas je sveti Ignjatije, Veliki šef posebno čestita Matoroj i Mikiju, bit će održano u Dubiozi. Pozdrav Veliki šef – glasilo je pismo, prenosi Novi.

Maja Marinković je diskvalifikovana iz daljeg učešća u Zadruzi 5, zbog nedoličnog i agresivnog ponašanja, a Filip Car se slomio nakon saznanja da je zauvijek napustila imanje.

Filip Car i Lazar Čolić Zola sjedili su u dvorištu Bijele kuće i razgovarali nakon što je Veliki šef obavjestio zadrugare da je Maja Marinković diskvalifikovana.

Ja sam jutros pukao, posvađat ćemo se, ali opet da ideš – govorio je Car.

Nije dobro i ona je toga svjesna – dodao je Zola.

Bio sam nervozan, mislio sam se samo da ne bude tako, ali ne mogu sa njom – nastavio je Filip.

Car je počeo da plače, a Zola ga je tješio.

Sve sam ja to doživio – rekao je Čolić.

Šta je napravila od sebe – rekao je on kroz suze.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh