Film i TV

OBEZBJEĐENJE UTRČALO U BIJELU KUĆU, KRENULO DA IH RAZDVAJA: Odmah stigla kazna, voditelj saopštio

Anđela Đuričić je uzela šlag i polako krenula da ide od Mateje Matijevića, preko Ane Spasojević, pa do Tare Simov, piše Pink.rs.

Obezbjeđenje - Screenshot

– Ja bih prije mejsec dana šlag zalepila Mateji, jer me je tad ponizio. Tad me je povrijedio i doživjela sam veliko poniženje. Ali isto tako, postoje drugi ljudi u kući. Npr. imala sam konflikte sa Anom Spasojević, svađale smo se, raspravljale, i dalje mislim da ima zlu namjeru prema meni, to mi je dokazala kod frizera. A onda imamo i treću osobu, koja prije svega ide po osobi, npr. prije ove igrice, prijeti indirektno. Prijeti da ja čujem, da ako ja njoj zalijepim šlag, da će da mi slomi vilicu. Već mi je prijetila, prošle nedjelje gađala šoljomn. Ne prestaje da priča o meni. Hajde kada smo Mateja i ja bili zajedno, ali kada nismo. To prelazi u lične frustracije. Pokušava da me ospori na svaki mogući način, zabranjuje ljudima da se druže sa mnom. Mene ona ne zanima, ne zanimaju me njene priče, teme. Ponajmanje me zanima ona, ali očigledno ja nju toliko zanimam… Ja njoj ništa ružno nisam rekla – pričala je Anđela o Tari.

Dovoljno da mi pomeneš kosu. Drugačije je kad kažeš meni. Meni se te stvari ne spominju, bolest, kosa, porodica, ukoliko ne želiš da ostaneš bez glave. Meni možeš samo da pokušaš da zalijepiš šlag – odgovorila je Tara.

– Mogla bih i Dalili, ali ona mi nije kao ti bez razloga majku psovala – nastavila je Anđela.
Hajde pokušaj – zapretila je Tara.

Ja ne mogu nikome drugom da zalijepim – odgovorila je Đuričićeva.
Anđela je krenula ka Tari, a ona je počela da je odguruje rukama. Obezbjeđenje je sve vrijeme bilo prisutno, prenosi Pink.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh