Film i TV

PROCURILA INFORMACIJA! EVO KO JE PRVI ČLAN ŽIRIJA na večerašnjoj Izazoviziji: Zadrugari će ZANIJEMITI

Sprema se haos!

zadruga -Expresstabloid

Večeras, kao što je produkcija najavila, sprema se “Izazovizija”, ali i vanredno ubacivanje, piše Novi.

Kako je Veliki šef obavijestio zadrugare, večeras će se oni boriti za velike nagrade, ali još uvijek ne znaju da se sprema novo ubacivanje.

Podsjetimo, zadrugari su morali da izaberu ko će učestvovati, pa su nakon toga izvlačili papiriće sa imenima da bi napravili parove za učešće.

Pa će učestvovati sljedeći parovi:

Sandra Rešić i Stefan Krstović Krle; Tara Simov i Mensur Ajdarpašić; Jovana Tomić Matora i Milan Janković Čorba; Ana Spasojević i Fran Pujas; Viktorija Mitrović i Marko Janjušević Janjuš; Ana Jovanović i Mateja Matijević; Deniz Dejm i Aleksandar Todorović Sale; Dalila Dragojević i Bane Čolak; Sanja Grujić i Marko Osmakčić; MC Aleks i Dejan Dragojević; Nevena Miličević i Bane Đokić; Marijana Zonjić i Lazar Čolić Zola; Anđela Đuričić i Sandi Kojić; Nevena Savić i Sale Luks; Irma Sejranić i Dino Dizdarević.

Danas se u toku dana na svom Insagram nalogu oglasio i bivši zadrugar, ali i voditelj Red televizije, Filip Đukić, koji je obavijestio svoje pratioce da će baš on biti jedan od članova žirija.

– Ljudi, vidimo se večeras, brate, biću u žiriju na Izazoviziji, tako da eto, gledajte Pink i Zadrugu, ćao – rekao je Filip na Instagram storiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh