Film i TV

DALILA OBUKLA JAKNU OD DAVIDA, PA URADILA OVO: Ponovo provokacija za Dragojeviće, ŠTA JOJ OVO ZNAČI?!

Dalila Dragojević prije samo nekoliko dana rekla je Dejanu Dragojeviću kako ima želju da mu spali jaknu koju je dobio o Davida Dragojevića.

Dejan, David i Dalila - Screenshot

Iako su svi protumačili da je to zbog loših odnosima, u kojima su oni već godinama, Dalila je objasnila da je ta jakna podsjeća na lomove koje je njen bivši suprog imao, nakon njene javlje preljube, piše Novi.

Međutim, izgleda da Dalila ipak nije toliki protivnik jakne koju je poslao David, te ju je ona obukla i prošetala kroz Bijelu kuću.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh