Film i TV

CAR STAO PORED DALILE, ONA GA POMAZILA PO RUCI – šok prizor odmah blizu DEJANA: On se okrenuo, prišao Maji i rekao SAMO JEDNU REČENICU

U Zadruzi je trenutno proslava katoličnog Božića. Filip Car i Fran Pujas će u rijalitiju proslaviti praznik sa svojim cimerima.

Dalila i Car - Screenshot

Maja Marinković i Car su se pozicionirali na čelo crnog stola, dok su pored njih sjedili Dalila i Dejan Dragojević, prenosi Novi.

Filip Car je u jednom trenutku ustao da uzme hranu, on je odlučio da uzme hranu sa dijela stola gdje je stajala njegova bivša djevojka Dalila Dragojević koja je iskoristila priliku da ga pomazi po ruci. On je odmah došao kod Maje i počeo da joj ponavlja:

-Ne mogu da dođem sebi, ne znam kako mi je palo na pamet da dođem ovdje – ponavljao je on.

Detaljnije pogledajte u video – prilogu:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh