Film i TV

DALILA DRAGOJEVIĆ: “ZAVRŠIT ĆU KAO KSENIJA PAJČIN! DEJAN MI PRIJETI KAD NIKO NE ČUJE!” – ON NARUČUJE MRTVAČKI SANDUK…

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević uporedila je samu sebe sa pjevačicom Ksenijom Pajčin, dok je svog supruga Dejana poistovetila sa nekadašnjim manekenom Filipom Kapisodom, koji je prije 11 godina presudio svojoj tadašnjoj emotivnoj partnerki, a potom i sebi.

Dejan i Dalila - Screenshot

– Mnogo se plašim da ću završiti kao Ksenija, da će me Dejan ubiti! Kapisoda je bio opsjednut njom kao što je i Deki mnome. Opet smo zajedno, ali osjećam nemir u njemu. Nepredvidiv je, svašta može da mu padne na pamet. Ne može da živi bez mene, ali je i dalje ljut! – izjadala se Dalila Marku Đedoviću, dodajući:

– Često mu u očima vidim bijes i mržnju zbog svega što sam mu uradila. Već je povrijeđivao sebe, lupao je glavom o zid, razbijao staklo rukama… Plašim se da ne pukne i uradi nešto strašno i meni i sebi! Rekao je da ću morati da slušam sve što mi kaže i da neću moći više nikad ništa da radim bez njegovog znanja!

– Morat ću da ga pitam ako budem željela da se vidim sa drugaricom ili da odem u kupovinu. Zaprijetio je i da će mi ugasiti sve društvene mreže – dodala je Dragojevićka, da bi potom njihov razgovor prekinuo sam Dejan, koji se umiješao u priču riječima:

– Samo smrt može da zaustavi bol koju osjećam! Spremite mi mrtvački sanduk! Dođite mi na sahranu i bacite zemlju na sanduk. Dalila, da li se sjećaš Džipsi Rouz? To je ona djevojčica koju je majka ubijedila da je teško bolesna, pa ju je držala u invalidskim kolicima, kljukala lijekovima i kontrolisala. E, to ćeš biti ti!

– A ja ću biti zla majka koja te drži u kolicima i maltretira! Džipsi je na kraju ubila majku, a u našem slučaju će možda biti obrnuto! – zaključio je Dragojević, čime je ostavio u šoku sve vjerne pratioce rijalitija, piše Pulsonline.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh