Film i TV

ON MU JE BIO TRN U OKU I TOKOM VEZE SA DALILOM: Car saznao za tajne razgovore Maje i Karića, nastao haos u emisiji

Pitanja gledalaca su se nizala, a naredno bilo je upućeno Maji Marinković:

Stefan i Maja - Screenshot

-Zašto nemaš poštovanja prema Filipu? On od tebe ne smije ni da pogleda nikoga, a ti njemu iza leđa pričaš sa Karićem – glasilo je pitanje, piše Novi.

-Ja znam kako pričaju Stefan i Maja, stvarno mi ne smeta – odmah se ogradio Car.

-Mislim da sve može da čuje i Filip, Filip mi nikad nije zamjerio druženje sa Stefanom. Ja nemam šta da krijem, ja se sa Stefanom sad ne muvam – pravdala se Maja.

-Ona je generalno nepravedna, više volim da popriča sa Stefanom, nego sa 90% kuće. Ja sam u odnosu sa Dalilom zamjerao Stefana, jer sam mislio da druga strana njega gleda drugim očima. Vidim da daje Maji dobre savhete, za Dalilu ne bih volio ni dobar dan da mu kaže. Meni je samo problem njeno ponašanje, ona je nepravedna – dodao je Car.

-Meni je zamjerio Stefana, jer je to bilo prije dvije godine, a Maji ne zamjera, jer je bilo prije pet – ubacila se Dalila.

-Sad ću ja vama reći sa kim se smijem družiti… Tanja, Deniz, Mima… – nabrajao je Filip.

U video – prilogu poigledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh