Film i TV

Car otkrio koliko ga je Janjuš povrijedio, iznio najsitnije detalje njihovog okršaja: ON JE ZGAZIO NAŠE PRIJATELJSTVO!

Ispričao sve!

Filip Car - Screenshot

Marko Osmakčić i Stefan Krstović Krle su bili na garnituri i pričali o Markovom odnosu sa Viktorijom Mitrović. Filip Car nije mogao da zaspi pored svoje dejvojke Maje Marinković, te otišao u dnevni boravak, pa započeo priču o Marku Janjuševiću Janjušu sa kojim više nije u dobrim odnosima!

Ja bih sada volio da se uzmete za ruke i odete spavati – rekao je Car.

Niko nikoga danas ne trpi – rekla mu je VIki.

Ja napolju izje*em i ne javljam se – ubacio se Krle.

Ja joj dam šansu, ona ode u radio i kaže to. A on kao ponosno kaže šta hoćeš. Tako se to riješava, udavim ga kao mače. Da meni sijede rastu, ne – vikao je Marko.

Ja sam trpio to prošle godine od Janjuša, pa sam na kraju zavšrio sa Majom. Pređem vani preko svega, završio sa Aleskandrom, Minom sve to radio iz inata. On je prvi drugarstvo uzeo, zgužvao i bacio u jezero. Ja kada sam prijatelj, ja sam prijatelj – rekao je Car, prenosi Pink.

Detaljnije pogledajte u video – prilogu:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh