Film i TV

ŠOKANTNO: Miki Đuričić se obratio ŽENI! Poručio joj samo JEDNO – svi zanijemili

Ozbiljan je!

Miki Đuričić - Kurir.rs

Upravo na televiziji Pink je počelo još jedno izdanje radio-emisije “Amnezija”. Voditelj i urednik ove emisije je Bane Čolak koji se potrudio da svojim pitanjima i rubrikama dobije sve odgovore naših zadrugara kojima će sve istjerati na čistac, prenosi Srbija Danas.

Na samom početku radio-emisije, Bane se osvrnuo na aktuelna dešavanja iz ove nedjelje, te pozvao Dalilu i Dejana Dragojević da budu njegovi prvi gosti koji su u ovoj nedjelji šokirali cijeli region svojim pomirenjem i prisnim ponašanjem.

Dok su se bivši supružnici spremali za gostovanje, Miki Đuričić je želio da uputi javnu poruku svojoj supruzi.

– Želim da kažem svojoj ženi i djetetu da ne dolaze za Novu godinu, da se ne blamiraju, nije vam mjesto ovdje. Ako se ja blamiram, nemojte vi – rekao je Miki.

– Što se tiče Dalile i Dejana, da kažem, sinoć je došlo do pomirenja javnog. Ja sam rekao da imam potrebu da nađem kontra argumente za nekoga koga svi osuđuju. Njegovi prijatelji su se okrenuli preko njega već sada. Šta mene boli uho ako je ona njegova sreća. Nije vrijeme da se mi sad svađamo u ovoj prazničnoj atmosferi. Ja sam vidio da je on nikad sretniji – pričao je Miki.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh