Film i TV

NAKON SUKOBA SA MENSUROM, MIKI NAPUŠTA ZADRUGU: “Na uslovnoj sam, završit ću u ZATVORU!”

U toku sinoćnje Igre istine došlo je do žestokog sukoba između Mikija Đuričića i Mensura Ajdarpašića, a obezbjeđenje je uspjelo da spriječi tuču, iako su zadrugari bili razjareni.

Miroslav Miki Đuričić - Screenshot

Nakon svađe, Miki je izletio iz Bijele kuće, kako bi na miru i u tišini zapalio cigaretu, međutim cijelu noć je nastavio da priča o sukobu i Mensurovim riječima koje su ga povrijedile i razbjesnile. Naime, Mensur je iskomentarisao da Đuričić nikome u Zadruzi ne želi dobro, pa je Miki skočio na njega pravdajući se da je on zapravo jedini koji nikome ne želi ništa loše, niti ima mržnje u sebi, piše Srbija danas.

Kada je pred zoru većina zadrugara legla, Miki je nastavio da objašnjava Filipu Caru i Maji Marinković detalje sukoba sa Mensurom, a u jednom trenutku je rekao i da ne vjeruje da će uspjeti da izdrži kraj rijalitija, već da će Bijelu kuću napustiti samovoljno, a sam je sebi dao rok do sredine februara.

Miki je takođe podsjetio da se trenutno nalazi na uslovnoj kazni zbog nasilničkog ponašanja prema bivšoj partnerki Suzani Perović, te da je samo to razlog zbog kojeg se suzdržava da nekoga ne napadne fizički, jer ne želi da završi u zatvoru.

Šta je sve Miki rekao, poslušajte na snimku ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh