Film i TV

RAZOTKRILA IH SVE! Dalila iznijela kome NIJE DOBRO zbog njenog POMIRENJA sa Dejanom “Znaju one koje su…”

Nabrojala ih sve!

Dalila Dragojević - Screenshot

U toku Igre istine koju organizuje Lepi Mića, nakon izbacivanja, Dalila je dobila pitanje, a njen odgovor je šokirao sve, prenosi Srbija danas.

Zadrugarka je bila brutalno iskrena, pa nabrojala sve osobe iz kuče kojima “nije dobro” što su ona i Dejan na putu da se pomire.

– Nismo se još pomirili, ali većina. Zasmetalo je većini žena koje su provodile vrijeme sa njim, znaju one koje su. Srčano mi se obrati Marko Đedović, Fran, Sale Luks, Mc Aleks, Matora, Mateja, Dino, Viki i Mima – rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh