Film i TV

“TI NE POŠTUJEŠ PRODUKCIJU!” – Car i Maja se POBILI, pa on otkrio ŠTA Marinkovićeva radi “Ti si BOLESNA!”

U ranim jutarnjim časovima Maja Marinković i Filip Car su napravili haos na imanju.

Filip vidno bijesan obećao je da neće više progovoriti riječ sa svojom djevojkom, koja je momentalno sjela na njega, počela da ga štipa i urla. Car je doživio pomračenje i napravio karambol.

– Ti ne poštuješ nikoga, ti ne poštuješ produkciju kada stalno ovo radiš! Kako možeš da me štipaš i udaraš – vikao je Car.

– Ko te j*be, bre, liječi se – uzvraćala je Maja.

– Ti si bolesna žena – nastavio je on.

– Nasilniče, šta se dereš na mene! – viknula je Marinkovićeva.

– Nećeš ti više mene za*ebavati! Moja riječ će ti biti sveto pismo! Misliš da si mangup, dosta je bilo! – urlao je Car iz petnih žila.

– Udaraš mi šamare, ti si bolesna žena! Sve ti je*em po spisku! – urlao je Filip.

– I ja tebi sve po spisku! – nastavljala se Maja.

– Sad je dosta! Vidjet ćeš! Neće više moći tako! Je*em li ti majku u pi*ku!- vikao je Car.

Video pogledajte OVDJE.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh