Film i TV

POSLIJE RAZVODA – VJENČANJE! Dalila poručila Dejanu da želi ponovo da se uda za njega, on odredio datum! ŠOK!

Očekivano?!

Dejan i Dalila - Screenshot

U toku je proslava najveće srpske slave – Sveti Nikola! Dalila Dragojević i Dejan Dragojević su se osamili na garnituri i započeli priču o svom odnosu, a onda došli na ideju da se ponovo vjenčaju u rijalitiju.

Ja bih se udala za tebe ali tamo negdje u maju da mogu da nosim vjenčanicu bez bunde i krzna, volela bih neku glamuroznu.

Ja bih u aprilu – rekao je Dejan.

Zamisli razvod, pa svadba, to se samo ovdje može desiti. Zamisli to, ovaj se rijaliti nikada neće završiti – rekla je Dalila.

Baš mi je bilo bezveze kada si pomislio da obrišemo sve slike – rekla mu je Dalila.

Ti si se promijenila – rekao je Dejan, prenosi Pink.

Detaljnije pogledajte u video – prilogu:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh