Film i TV

SRAMOTA JOJ SE OSLADILA! Dalila bi da SPAVA SA DRUGIM i da je Dejan GLEDA! Postaju NAJBIZARNIJI par rijalitija

Nemaju mjere!

Mnogima nije jasno zašto je Dejan Dragojević toliko brzo zaboravio Dalili njeno ponašanje pa se ovih dana zajedno dugo maze u krevetu i provode dosta vremena. Situacija nije jasna ni Marku Đedoviću koji je o tome popričao sa Dalilom. Možda je Dejan devijantan. kao što postoje muškarci koji vole muškarce, žene koje vole žene, žene koje vole muškarce i muškarci kojii vole žene. Tako postoje i i muškarci koji plate nekom da bude sa njihovom ženom jer ih to loži i uzbuđuje – objašnjavao je Marko Dalili.

– Ne mogu da zamislim Dejana u takvoj priči – rekla je Dalila.

– Veruj mi takvi postoje – naglasio je Đedović.Ja mislila da ćeš ti nešto pametno da mi ispričaš, kad ono… – bila je u šoku Dalila.

– Da to je svingeraj, svingeri – objašnjavao je Marko.

Potom je stolu prišao i Dejan Dragojević

– Moram da te pitam nešto, amlo je bolesno. Da li bi mogao ti da me gledaš dok spavam s anekim drugim muškarcem? – ptala je Dalila.

– Ne nikako, mogao bih da te zakoljem – rekao je Dejan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh