Film i TV

“NIŠTA OD VEZE!” Ljuba Pantović RAZVEZALA jezik o Dalili i Dejanu – evo KAKO će se odvijati njihov odnos

Sve je rekla!

Bivša zadrugarka, Ljuba Pantović, koja je bliska prijateljica nekadašnjeg bračnog para, oglasila se za domaće medije nakon ponovnog zbližavanja bivših supružnika, Dalile i Dejana Dragojevića.

Ona smatra da njih dvoje ne treba da jedno drugom daju novu šansu jer, kako kaže, to “ne može da izađe na dobro”.

– Po mom mišljenju, njih dvoje ne treba ni da se mire ni da komuniciraju. Mislim da im je zatvoren prostor pomutio razum a i sad su shvatili da nisu jaki psihički kao što su mislili. S obzirom na to da se oboje osećaju povređeno, pribegavaju “sigurnoj kući”, tj. idu na pomirenje jer smatraju da poznaju 100% jedno drugog. Klasični sistem preživljavanja – kaže Ljuba i dodaje:

– Obrni – okreni, to ne može da izađe na dobro niti da bude 1% od onog što je bilo. Dalila je shvatila da se zeznula, ali joj je priroda prgava, pa odatle čas ljubomorisanje, pa opet vređanje i teranje. Posle onakve fame i haosa, nema ništa od “ponovne veze” jer bi svaki minut bilo: “A ti si sa onim ono radila”, pa: “A ti si ono radio”… Žao mi je što se sve to desilo i ne znam koji bi đavo Dalili. U svakom slučaju, njihova veza je njihova stvar, to ne utiče na moje i Dalilino prijateljstvo niti na to da o Dejanu mislim sve najbolje – zaključuje bivša zadrugarka.

srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh