Film i TV

PAO POLJUBAC – DEJAN PRIŠAO DALILI I POLJUBIO JE: Palo i zvanično pomirenje?!

Veliki šef je odlučio da dodatno uposli određene zadrugare, pa je na imanju otvorio “Fabriku”, koja svakodnevno radi, a zaposleni su Anđela Đuričić, Jovana Tomić Matora, Dino Dizdarević, Dejan Dragojević, Milan Janković Čorba i Mensur Ajdarpašić.

Dalila i Dejan - telegraf

I ovog jutra ih je Lepi Mića razbudio, kako ne bi zakasnili na svoj posao, a oni su se brzinski spremili i započeli svoju smjenu. Njihov posao je i danas pravljenje čestitki, a oni su prije odlaska na posao opomenuli Đoleta Kralja da se dobro pobrine o današnjem obroku.

Kako je Dalila Dragojević jutros napustila izolaciju i došla u Bijelu kuću, ne bi li tamo odspavala, Dejan ju je primijetio na kauču, pa prišao i ušuškao je, poljubio u čelo, a potom se uputio ka Fabrici.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh