Film i TV

“ŽAO MI JE MILJANE, PISALA MI JE!” – Mišel Gvozdenović o komunikaciji sa Kulićevom i NOVOJ IZABRANICI

Popularni pjevač istakao je da ne bi opet učestvovao u televizijskom formatu “ružičaste televizije”, ali ostavlja opciju da se to dogodi.

Tokom jučerašnjeg dana ekipa portala Srbija Danas.com prisustvovala je snimanju novogodišnjeg programa televizije “Pink”.

Tom prilikom porazgovarali su sa bivšim takmičarom “Zadruge” Mišelom Gvozdenovićem.

Popularni pjevač istakao je da ne bi opet učestvovao u televizijskom formatu “ružičaste televizije”, ali ostavlja opciju da se to dogodi.

– Iskreno veliko “ne”! Možda u nekoj budućnosti “da”, ali ne reci nikad “nikad”. Tako sam rekao za “Zadrugu”, pa sam ušao 10 mjeseci – priznaje Gvozdenović.

Mišel je pred kamerama otkrio da mu je Miljana Kulić pisala, te se osvrnuo na njenu diskvalifikaciju.

– Miljana Kulić mi je poslala par poruka. Čestitala mi je dva puta rođendan, jednom 12. novembra, drugi put 12. decembra. Bilo je to zanimljivo. Nisam želio da joj odgovorim – ističe Mišel, pa dodaje:

– Ne pratim “Zadrugu”, nemam vremena. Čuo sam da je udarila Zolu štiklom. Žao mi je da neko provede nekoliko mjeseci tamo i bude diskvalifikovan. I sav trud je bio uzalud – zaključio je on.

Ko je osvojio srce Mišela Gvozdenovića i sa kim je u srećnoj vezi saznajte u snimku ispod teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh